NAS met geïntegreerde WiFi-adapter

De Synology DiskStation DS213air is een NAS-server met ingebouwde WiFi-adapter zodat je het toestel ook kan gebruiken als draadloze router of hotspot.

De Synology DiskStation DS213air is een NAS-server met ingebouwde WiFi-adapter zodat je het toestel ook kan gebruiken als draadloze router of hotspot.


De nieuwe DiskStation NAS van Synology biedt plaats aan twee harde schijven van maximaal 4 TB en is bedoeld is voor consument en kleine onderneming. Dankzij de ingebouwde WiFi-adapter is volledig draadloze configuratie mogelijk.


Je kan de DS213air niet alleen draadloos aansluiten op het netwerk, maar ook configureren als hotspot om het bereik van een bestaand WiFi-netwerk uit te breiden. Je kan deze DiskStation bovendien inzetten als draadloze router.


De DiskStation DS213air is uitgerust met een 1,6 GHz processor en 256MB RAM. De NAS biedt volgens de fabrikant lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 108,07 MB/sec en 58,66 MB/sec bij RAID5 in een Windows-omgeving. De DS213air is ook uitgerust met twee USB 3.0-interfaces en één Gigabit LAN-aansluiting.


De DiskStation DS213air maakt gebruik van de Web Assistant webinterface die de installatie en de setup regelt. De NAS gebruikt Synology’s DiskStation Manager (DSM 4.1). Het besturingssysteem kan je ook via een mobiel apparaat beheren. Met het Quick Start-widget krijg je tijdens de installatie een rondleiding.


De Synology DiskStation DS213air NAS is al leverbaar en heeft een adviesprijs van 225 euro exclusief BTW.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content