NAS-oplossing voor KMO

De Synology DiskStation DS1512+ is een robuuste en schaalbare Network Attached Storage-oplossing bedoeld voor kleine tot middelgrote ondernemingen.

De Synology DiskStation DS1512+ is een robuuste en schaalbare Network Attached Storage-oplossing bedoeld voor kleine tot middelgrote ondernemingen.


De nieuwe DiskStation van Synology kan worden uitgerust met vijf harde schijven met een capaciteit tot 4 terabyte (TB). De capaciteit is uitbreidbaar tot een maximum van 60 TB door de NAS uit te breiden met twee Synology DX510 uitbreidingsstations. De DiskStation DS1512+ maakt gebruik van passieve koeltechnologie en heeft twee systeemventilatoren die door de gebruiker vervangen kunnen worden. De NAS heeft twee LAN netwerkaansluitingen met linkaggregatie zodat de NAS ook bij het uitvallen van één netwerkverbinding blijft werken.


De DiskStation DS1512+ is uitgerust met een 2,13 GHz dual-core processor en biedt een leessnelheid tot 200,31 MB/sec en schrijfsnelheid tot 194,83 MB/sec in een RAID 5 configuratie in een Windows-omgeving. Het 1 GB DDR3 RAM geheugen is uitbreidbaar tot 3 GB. De NAS heeft ook een SuperSpeed USB 3.0 interface voor snelle bestandsoverdracht. Volledig operationeel verbruikt de DS1512+ 50,6 watt, aldus de fabrikant.


De NAS gebruikt Synology’s DiskStation Manager 3.2 (DSM 3.2) besturingssysteem. De Synology DiskStation DS1512+ is al verkrijgbaar en kost 600 euro exclusief BTW.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content