Netwerkproducten met oog voor design

Met de Pure E-motion lijn draadloze oplossingen voor thuisnetwerken wil Sitecom een vooruitstrevend design combineren met de laatste draadloze technologie.

Met de Pure E-motion lijn oplossingen voor thuisnetwerken wil Sitecom een vooruitstrevend design combineren met de laatste draadloze technologie.

De nieuwe Pure E-motion lijn van Sitecom heeft een moderne en strakke vormgeving en is beschikbaar in warme kleuren, zoals chocoladebruin en crème. Sitecom’s nieuwe generatie routers en adapters uit de Pure E-motion lijn is ontworpen voor de gebruiker die belang hecht aan kwaliteit, eenvoud en een vooruitstrevend design. Bovendien moesten het eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen zijn voor thuisnetwerken. Zelfs een onervaren gebruiker moet volgens Sitecom in staat zijn om een snelle en beveiligde netwerkverbinding op te zetten zonder veel moeite. Sitecom heeft een handleiding met weinig woorden en duidelijke afbeeldingen voorzien voor haar producten. Daarnaast zijn de N-producten uit de Pure E-motion lijn voorzien van een zogenaamde WPS-knop. Door op die knop te klikken, kan de gebruiker heel eenvoudig een beveiligde verbinding creëren. Zelfs een mini-handleiding onderaan de routers is voorzien. De 300N producten zijn voorzien van de 802.11 draft 2.0 N specificatie. Dat levert goede prestaties voor draadloze netwerken met daarin meerdere gebruikers of veeleisende toepassingen, zoals streaming van HD-video en -audio, VoIP, enzovoort. De producten beschikken over ingebouwde WMM-technologie (Wireless MultiMedia). Dankzij deze technologie kan je perfect gelijktijdige streams en andere netwerktaken uitvoeren met meerdere gebruikers. De WL-312 Sitecom Wireless Router 300N kan een draadloze netwerkverbinding delen aan 300 Mbps in een veilige omgeving zonder dat je handmatig iets moet instellen. De WL-302 Sitecom USB Adapter 300N is bruikbaar voor desktops en laptops en geeft de mogelijkheid om met je router verbinding te maken. Het adaptertje is ook voorzien van een WPS knop. Je kan bij Sitecom ook alles in een totaalpakket kopen. Dan heb je de WL-575 Wireless Router 300N met USB Adapter nodig. Hiermee kan je onmiddellijk beginnen te werken. De prijs van de WL-302 USB Adapter bedraagt 39,99 euro, van de WL-312 Sitecom Wireless Router 300N 69,99 euro en van het pakket WL-575 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content