Nieuw toestel in HTC’s One serie smartphones

De HTC One SV is uitgerust met een 4,3-inch Super LCD2 capacitief touchscherm, HTC Sense 4 en 4G ondersteuning.

De HTC One SV is uitgerust met een 4,3-inch Super LCD2 capacitief touchscherm, HTC Sense 4 en 4G ondersteuning.


De nieuwe smartphone in HTC’s One serie maakt gebruik van Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) met HTC’s Sense 4 interface. De One SV is uitgerust met een dual core 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 processor en 1 GB RAM. Het 4,3-inch Super LCD2 capacitief multi-touchscherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. De One SV heeft een Micro-SD geheugenkaartsleuf om het 8 GB interne geheugen uit te breiden tot 32 GB. De smartphone biedt ook integratie met Microsoft SkyDrive en DropBox.


De 5 megapixel camera op achterzijde biedt functies als Continuous Shooting, panorama en VideoPic. Ook foto’s maken bij weinig licht zou met deze camera mogelijk zijn, evenals 1080p HD video opnemen. Aan de voorzijde heeft de One SV een 1,6 megapixel camera. Met Beats Audio moet de smartphone een betere geluidservaring leveren voor zowel muziek, games als video’s. De nieuwe HTC Sync Manager maakt het mogelijk je muziekcollectie nog beter te synchroniseren en te beheren.


De HTC One SV ondersteunt 4G netwerken, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n en NFC. De smartphone meet 128 x 66,9 x 9,2 mm en weegt 122 gram. De HTC One SV Android smartphone is vanaf begin februari 2013 beschikbaar in de Benelux in de kleuren Pyrenees Blue en Glacier White voor een adviesprijs 429 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content