Nieuw ZEN mediaspelertje

Creative lanceert de ZEN X-Fi Style, een draagbare mediaspeler die beschikt over de X-Fi technologie voor audioverbetering.

Creative lanceert de ZEN X-Fi Style, een draagbare mediaspeler die beschikt over de X-Fi technologie voor audioverbetering.

De nieuwe mediaspeler van Creative in de ZEN serie is beschikbaar met een opslagcapaciteit van 8, 16 of 32 GB en in de kleuren zwart, rood en wit. Het spelertje meet 83,6 x 48,7 x 11,7 mm en weegt 56 gram. De ZEN X-Fi Style is uitgerust met een 2,4-inch TFT LCD-scherm (320 x 240 pixels) met 262.000 kleuren.
De speler heeft Creative’s eigen X-Fi technologie aan boord om de digitale muziekervaring te verbeteren. Zo herstelt X-Fi Crystalizer details die bij compressie verloren zijn geraakt. Met X-Fi Expand geniet je van de meest natuurlijke geluidsweergave die vandaag de dag met een hoofdtelefoon mogelijk is, aldus Creative.
De ZEN X-Fi Style ondersteunt de volgende audioformaten: lossless audio (FLAC), AAC, MP3, WMA(DRM9), Audible Format 4. Ook is er ondersteuning voor de videoformaten WMV9, MPEG4-SP, DivX 4/5 en XviD (videogrootte tot 640 x 480). Voor foto’s wordt het JPEG-formaat ondersteund (BMP, TIFF, GIF en PNG worden getranscodeerd naar JPEG met meegeleverde software). De batterij is goed voor een afspeeltijd tot 25 uur voor audio en tot 5 uur voor video. De X-Fi Style heeft ook een ingebouwde FM-radio, alarmklok en kalender en kan ook spraakopnames maken. Je kan ook RSS-feeds op de mediaspeler downloaden via pc om ze later te lezen.
De Creative ZEN X-Fi Style heeft de volgende adviesprijzen: 79.99 euro voor de 8 GB-versie, 119.99 euro voor de 16 GB-versie en 179.99 euro voor het 32 GB-model.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content