Nieuwe bada smartphone van Samsung

Samsung brengt een nieuwe versie op de markt van de Wave smartphone die draait op het bada besturingssysteem.

Samsung brengt een nieuwe versie op de markt van de Wave smartphone die draait op het bada besturingssysteem.


De Samsung Wave, de eerste smartphone met Samung’s bada besturingssysteem, werd ongeveer twee jaar geleden gelanceerd. De nieuwe Wave 3 werkt met de nieuwste versie van Samsung’s bada 2.0 besturingssysteem. De smartphone heeft de Touchwiz UX interface en een recent uitgebreid aanbod aan applicaties.


De Wave 3 is uitgerust met een 1,4 GHz processor en een 4-inch WVGA (800 x 480 pixels) Super Amoled capacitief aanraakscherm (de tweede Wave had een Super Clear LCD-aanraakscherm van 3,7-inch). De behuizing is van geanodiseerd aluminium en meet 125,9 x 64,2 x 9,9 mm. De smartphone weegt 127 gram.


De Wave 3 laat toe om verschillende applicaties tegelijkertijd te activeren. In het Live Panel startscherm kan je snelkoppelingen maken naar je favoriete apps. Standaard is de smartphone uitgerust met een aantal apps, zoals geïntegreerde navigatie via Route 66 en rechtstreekse toegang tot de nieuwe versie van Social Hub.


Social Hub 2.0 integreert sms-, sociale netwerk- en emailberichten met de contactenlijst en kalender. Met de ChatON applicatie kan je meteen beginnen te chatten, maar ook beelden, video, spraakberichten, contacten of kalendergegevens delen met één of meerdere contactpersonen.


Op de achterzijde beschikt de smartphone over een 5 megapixel camera met LED Flash; op de voorzijde is een VGA-camera geïntegreerd. De Wave 3 biedt ook een muziekspeler (mp3, aac, aac+, eaac+, wma, amr, mid, wav) en stereo FM-radio met RDS. De smartphone ondersteunt A-gps, Bluetooth 3.0, usb 2.0 en Wi-Fi. De Samsung Wave 3 is te koop voor een adviesprijs van 399,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content