Nieuwe Bass Head hoofdtelefoons van Pioneer

Pioneer lanceert twee nieuwe modellen in zijn gamma Bass Head-hoofdtelefoons. De SE-MJ741 heeft klassieke oorschelpen, maar kan ook buitenshuis worden gedragen, terwijl de SE-CL751 in het oor wordt gedragen. Beide hoofdtelefoon hebben extra krachtige bassen.

Volgens Pioneer bieden de nieuwe Bass Head hoofdtelefoons kristalheldere hoge tonen en diepe, krachtige lage tonen. Ze geven de basgeluiden van dancemuziek optimaal weer.


De Pioneer SE-CL751 draag je in het oor en heeft ’s werelds eerste “bass exciter”. Dat is een speciaal trillingselement dat sterkere lage tonen genereert. De oortjes hebben verder drivers van 9,4 mm die dankzij extra krachtige aardmagneten een diepe, dreunende bas produceren.


Je kunt de SE-CL751 dankzij speciale oorhouders met het snoer over en achter de oren dragen. Oortjes in drie maten zorgen voor een perfect draagcomfort bij alle maten oren. Deze hoofdtelefoon is verkrijgbaar in drie kleuren.


De Pioneer SE-MJ741-W is een klassieke hoofdtelefoon met oorschelpen die je over je oren draagt. Toch is dit model ook geschikt voor gebruik buitenshuis. Het snoer van 1,2 m lang hangt daarom maar aan één kant. Een brede hoofdband en lederachtige oorkussens uit polyurethaanschuim zorgen ervoor dat je deze hoofdtelefoon urenlang kunt dragen.


Het geluid wordt goed geïsoleerd, zodat je anderen zo min mogelijk stoort. Drivers van 40 mm met sterke aardmagneten produceren diepe, krachtige bassen. Deze hoofdtelefoon is verkrijgbaar in zwart of wit.


Pioneer introduceert verder nog de klassiek vormgegeven SE-M531 en SE-M521 hoofdtelefoons voor gebruik binnenshuis, die ook krachtige magneetdrivers van 40 mm hebben die veel bas produceren.


De Pioneer SE-CL751 kost 69,99 euro. Voor de SE-MJ741-W betaal je 79,99 euro. Deze twee hoofdtelefoons liggen al in de winkel. De Pioneer SE-M531 en SE-M521 zijn te koop vanaf maart voor respectievelijk 49,99 euro en 39,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content