Nieuwe Desire met dual-sim van HTC

HTC breidt de Desire reeks Android smartphones uit met een mid-range model dat het gebruik van twee sim-kaarten ondersteunt.

De nieuwe HTC Desire 600 is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon S4 1,2 GHz quad-core processor en 1 GB RAM. De smartphone draait op het Android Jelly Bean besturingssysteem en is het eerste mid-range model met HTC’s Sense 5 interface. Dankzij de dual-sim ondersteuning kan je twee mobiele nummers tegelijk actief houden.


De Desire 600 is uitgerust met een 4,5-inch (11,43 cm) Super LCD2 touchscherm met een qHD resolutie (960 x 540 pixels). De smartphone ondersteunt ook HTC’s BlinkFeed dat live informatie, zoals nieuws en sociale mediaberichten, rechtstreeks op het home scherm toont in een aanpasbare vorm. De smartphone is uitgerust met 8 GB intern geheugen.


De HTC Desire 600 is uitgerust met een 8 megapixel camera op de achterzijde en heeft een 1,6 megapixel camera op de voorzijde voor videochatten. Met HTC Video Highlights kan je foto’s die je tijdens de dag hebt genomen zonder softwarebewerking in een 30 seconden durende video gieten met een muziekthema naar keuze en eenvoudig delen met familie en vrienden.


HTC BoomSound en Beats Audio zorgen ervoor dat muziek optimaal klinkt via de twee front-facing speakers. De HTC Desire 600 ondersteunt Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 met aptX, NFC en DLNA. Het toestel meet 134,8 x 67 x 9,26 mm en weegt 130 gram.


De HTC Desire 600 dual-sim Android smartphone zal begin juni 2013 beschikbaar zijn. De adviesprijs werd niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content