Nieuwe generatie LED-tv’s met Quattron-technologie

De tweede generatie LED lcd-tv’s met Quattron-technologie van Sharp hebben een slanker en compacter ontwerp dan hun voorganger.

De tweede generatie LED lcd-tv’s met Quattron-technologie van Sharp hebben een slanker en compacter ontwerp dan hun voorganger.


De Sharp LE830E-serie 3D Quattron LED lcd-tv’s zijn beschikbaar in 40-, 46-, 52- en 60-inch (respectievelijk 102, 117, 132 en 152 cm). De serie beschikt over Sharp’s gepatenteerde X-Gen lcd-panelen met Quattron pixeltechnologie die een extra gele (Y) kleurenpixel toevoegt aan het RGB-signaal voor een totaal van 1 miljard kleuren.


De nieuwe LED-tv’s bieden daarnaast een levensechte 3D-ervaring. Tevens beschikt de LE830E-serie over AQUOS NET+ voor tal van internetdiensten, waaronder Uitzending Gemist. De tv’s hebben dankzij Wifi netwerktoegang en kunnen onder meer video’s, foto’s en muziek streamen.


De tweede generatie Quattron LED LCD TV’s zijn op een aantal punten verbeterd. Het ontwerp is slanker en compacter dan de vorige toestellen. Zo is de LE830E-serie slechts 2,5 cm diep en ook de randen van de LCD TV meten slechts 2,5 cm. Ook het energieverbruik is nog verder verlaagd. Sharp paste ook de processor aan waardoor de gebruikersinterface sneller werkt en de snelheid van de beeldverversing verbeterd is.


De Sharp AQUOS LE830E-serie is verkrijgbaar vanaf april 2011 voor een adviesprijs van 1.499 euro voor de LC-46LE830E en 1.099 euro voor het 40-inch model. De 52- en 60-inch versies zijn later dit jaar beschikbaar.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content