Nieuwe generatie solid-state drives van Kingston

Met de SSDNow KC300 brengt Kingston een nieuwe generatie solid-state drives op de markt die volgens de fabrikant hogere snelheden, meer stabiliteit en een betere betrouwbaarheid bieden.

De nieuwe serie SSD Now solid-state drives van Kingston zijn uitgerust met de tweede generatie LSI SandForce SF-2281 processor. Die zorgt voor een geavanceerd energiebeheer wat een langere batterijduur oplevert voor laptops bij normaal computergebruik. De nieuwe lijn ssd’s van Kingston met SATA 3 interface is beschikbaar in capaciteiten van 60 GB, 120 GB, 180 GB, 240 GB en 480 GB.


De SSDNow KC300 biedt een sequentiële leessnelheid van 525 MB/s en een sequentiële schrijfsnelheid van 500 MB/s. De 2,5-inch ssd’s zijn uitgerust met diverse SMART-functies waarmee IT-afdelingen gegevens over slijtage, levensduur, write amplification en het totale aantal weggeschreven bytes kunnen verzamelen. Met DuraWrite-technologie wordt de integriteit van data gecontrolleerd. RAISE vermindert het aantal niet-corrigeerbare fouten op de solid-state drive.


De Kingston SSDNow KC300 solid-state drive is beschikbaar als stand-alone drive of in een upgradekit met daarin cloning software en accessoires voor gebruik in laptops en desktops. De prijzen werden niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content