Nieuwe modellen in Toshiba’s Satellite Pro serie

Toshiba kondigt nieuwe modellen aan in de Satellite Pro serie zakelijke laptops. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties.

Toshiba introduceert In de Satellite Pro L-serie de zilverkleurige Satellite Pro L50 en L70. De L50 is uitgerust met een 15,6-inch (39,6 cm) HD beeldscherm met led-backlight. De L70 is een desktopvervangend model met een 17,3-inch (43,9 cm) HD+ beeldscherm met led-backlight.


Beide laptops zijn verkrijgbaar met derde generatie Intel Core-processoren met Intel HD-graphics of een Nvidia GT740 graphics (maximaal 2 GB VRAM) met Optimus-technologie. De harde schijf biedt een opslagcapaciteit van 750 GB.


De Toshiba Satellite Pro C50 en C70 zijn betaalbare laptops in een zwarte behuizing. De C50 is uitgerust met een 15,6-inch (39,6 cm) HD beeldscherm met led-backlight, terwijl de C70 een 17,3-inch (43,9 cm) HD+ beeldscherm met led-backlight heeft. Deze serie is verkrijgbaar met derde generatie Intel Core-processors met Intel HD-graphics. De harde schijf biedt een opslagcapaciteit van 500 GB.


Alle Satellite Pro laptops hebben een full-sized toetsenbord. Ze zijn uitgerust met USB 3.0-, USB 2.0-, HDMI-aansluitingen, een 2-in-1 kaartlezer en Bluetooth v4.0. De L-serie heeft standaard Gigabit LAN en WiFi 802.11 b/g/n of a/g/n, terwijl dat bij de C-serie een optie is.


De Satellite Pro L50 en L70 beschikken over ingebouwde Onkyo-stereospeakers met DTS Sound. De modellen met Nvidia graphics bieden ondersteuning voor drie schermen via VGA, HDMI en het interne scherm, waardoor ze drie videostreams op hetzelfde ogenblik aan kunnen. Besturingssysteem is naar keuze Windows 7 Pro of Windows 8 Pro (64-bit).


De Toshiba Satellite Pro L- en C-serie laptos zijn eind juni beschikbaar voor een een adviesprijs vanaf 649 euro voor de L-serie en vanaf 349 euor voor de C-serie. Prijzen exclusief BTW.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content