Nieuwe My Book productlijn externe harde schijven

WD introduceert nieuwe modellen in de My Book productlijn externe harde schijven met een opslagcapaciteit tot 4 TB en met betere gegevensbescherming.

De WD My Book lijn biedt externe harde schijven met een opslagcapaciteit van 2 TB, 3 TB en 4 TB. De producten zijn uitgerust met een USB 3.0-aansluiting.


Met de WD SmartWare Pro automatische back-upsoftware worden gegevens op de schijf beveiligd tegen onrechtmatige toegang dankzij hardware-encryptie en wachtwoordbeveiliging. De My Book externe harde schijven ondersteunen ook Dropbox om een back-up te maken in de cloud.


Met Acronis True Image WD Edition is het mogelijk om een back-up te maken van complete systemen en om programma’s en documenten veilig te verwijderen. De software kan ook om data herstellen na een fatale systeemcrash. Hierbij kan de hele pc, inclusief bestanden, software en voorkeuren hersteld en teruggehaald worden.


In de My Book voor Mac productlijn biedt WD externe harde schijven met een opslagcapaciteit van 2 TB en 3 TB. Ze zijn compatibel met Time Machine van Apple voor het back-uppen van gegevens en worden geleverd met WD Security software die samen met wachtwoordbeveiliging en hardware-encryptie zorgt voor een bescherming van de data tegen ongeautoriseerd gebruik.


De WD My Book 2 TB heeft een adviesprijs van 99 euro, de 3 TB versie kost 129 euro en de 4 TB 179 euro. De adviesprijs voor My Book voor Mac met 2 TB opslag bedraagt 111 euro en voor 3 TB 139 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content