Nieuwe serie audio- en muziekrecorders van Philips

Ateq International, distributeur die gespecialiseerd is in spraakopnameproducten, lanceert zes nieuwe Philips DVT (Digital Voice Tracer) audio- en muziekrecorders. Je kunt er stereo-opnames mee maken in niet-gecomprimeerde, hoogwaardige pcm audio, in wav en in opslagzuinige mp3 audio.

De nieuwe Philips Digital Voice Tracers zijn uitgerust met duidelijke kleurenschermen, hoogwaardige stereomicrofoons met onderdrukking van achtergrondgeluiden, een sleuf voor een micro-sd geheugenkaartje tot 32 GB en krachtige lithium-polymeer batterijen die bij sommige modellen tot vijftig uur meegaan.


De Philips DVT2500 en DVT2700 zijn echte dictafoons die vooral bedoeld zijn om gesproken memo’s vast te leggen. Zelfs in een drukke omgeving maken de ingebouwde stereomicrofoons heldere opnames. Beide modellen zijn qua hardware identiek, maar bij de DVT2700 wordt de recentste versie meegeleverd van Nuance Dragon NaturallySpeaking spraakherkenningssoftware. Daarmee kun je gesproken teksten automatisch op je pc uittikken. Je moet dan wel een korte training doorlopen, zodat het systeem je stem optimaal herkent. Alle Philips DVT’s zijn overigens compatibel met Dragon NaturallySpeaking.


De Philips DVT4000 is bedoeld voor het vastleggen van interviews en gesprekken. Deze voice tracer heeft een “AutoAdjust+”-functie die storende achtergrondgeluiden optimaal onderdrukt. In het extra grote geheugen van 4 GB is ruimte tot maximaal 46 dagen gesproken tekst, afhankelijk van het gekozen opnameformaat.


De DVT6000 is dan weer bijzonder geschikt voor het opnemen van lezingen en interviews op enige afstand van de spreker. Dankzij de innovatieve zoom-microfoon kun je inzoomen op de spreker en kristalheldere opnames maken zonder storend omgevingsgeluid.


De Philips DVT6500 is een muziekopnemer die perfecte stereo-opnames in pcm-formaat maakt. Deze voice tracer heeft een zoommicrofoon met hifi-functie die opneemt in cd-kwaliteit. Je kunt deze voice tracer ook dicht bij de bron opstellen en bedienen met de meegeleverde draadloze afstandsbediening.


Ten slotte is er de nieuwe Philips DVT8000 die geleverd wordt met een externe tafelmicrofoon die omni-directionele opnames van vergaderingen en bijeenkomsten maakt.


De adviesprijs voor de Philips DVT2500 is 89 euro. De DVT4000 en DVT6500 kosten 119 euro. Voor de DVT8000 betaal je 249,99 euro. Deze compacte opname-apparaten komen met twee jaar fabrieksomruilgarantie.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content