Nieuwe telgen in Xperia-reeks smartphones

Sony voegt twee modellen toe aan de Xperia smartphone-serie. Zowel de Xperia miro als tip hebben Android 4.0 als besturingssysteem.

Sony voegt twee modellen toe aan de Xperia smartphone-serie. Zowel de Xperia miro als tip hebben Android 4.0 als besturingssysteem.


De Xperia miro is een slanke smartphone die Facebook gebruikers zal aanspreken. Door middel van kleurrijke verlichting worden ze op de hoogte gebracht van elk nieuw berichtje of update van het sociale netwerk. De miro heeft een 3,5-inch lcd-scherm.


Deze Android Ice Cream Sandwich smartphone heeft ook een camera aan de voorkant voor videochatten. Op de achterzijde is een 5 megapixel camera geïntegreerd. Daarnaast is deze Xperia smartphone uitgerust met de xLOUD audiotechnologie van Sony en is Music Unlimited al geïnstalleerd. De Xperia miro zal verkrijgbaar zijn in verschillende levendige kleuren.


De Sony Xperia tipo is een instapmodel Android 4.0 toestel en gericht op consumenten die voor het eerst een smartphone kopen. De Xperia tipo heeft een speciale handleiding voor het kiezen van de juiste instellingen en een ingebouwde applicatie die het dataverbruik bijhoudt. De smartphone heeft een 3,2-inch lcd-scherm en een 3,2 megapixel camera. De Xperia tipo is verkrijgbaar in rood, wit, blauw en zwart.


De Sony Xperia miro en Xperia tipo zullen verkrijgbaar zijn vanaf het derde kwartaal van 2012. Sony deelde geen adviesprijzen mee.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content