Nieuwe versie gps-toestel voor gebruik op de motor

De nieuwe TomTom Rider, het gps-toestel voor gebruik op de motor, ondersteunt nu ook TomTom Map Share en heeft andere features aan boord die je tot nu toe alleen op de TomTom-gps’en voor in de wagen aantrof.

De nieuwe Rider, het gps-toestel van TomTom voor gebruik op de motor, ondersteunt nu ook TomTom Map Share en heeft andere features aan boord die je tot nu toe alleen op de TomTom-gps’en voor in de wagen aantrof.

Met TomTom’s nieuwste Rider navigatiesysteem kunnen voortaan ook motorrijders via Map Share de kaarten aanpassen en deze verbeteringen onmiddellijk delen met andere gebruikers. Gebruikers kunnen zelf nuttige plaatsen en routes creëren en beheren. De nieuwe TomTom Rider komt met voorgeïnstalleerde Tele Atlas-kaarten van West- en Oost- Europa. Andere interessante extra’s zijn onder meer het Help Me! Menu, dat toegang geeft tot nood- en wegenwachtdiensten, en een nieuwste kaartgarantie, waarmee gebruikers binnen de 30 dagen na ingebruikname de meest recente kaarten gratis kunnen downloaden. TomTom Rider geeft ook reisstatistieken, zoals de gemiddelde en maximum snelheden, het totale aantal afgelegde kilometers en de afstand van huis. Klanten die in het verleden een TomTom Rider eerste of tweede editie gekocht hebben, kunnen hun software gratis bijwerken met TomTom Home. Als zij nieuwe Tele Atlas kaarten kopen, hebben ze ook toegang tot Map Share. De TomTom Rider heeft een eenvoudig aanraakscherm dat extra grote pictogrammen heeft, zodat motorrijders met hun handschoenen het toestel kunnen bedienen. De oplaadbare Lithium-ion batterij gaat tot vijf uur mee. Via de meegeleverde stroomkabel kan hij op de 12 volt accu van de motor worden aangesloten, zo wordt hij constant opgeladen.

Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content