Nieuwe versie van Netgears mobiele LTE-router

Netgear Nighthawk M2 Mobile Router © Netgear

Netgear introduceert in de Nighthawk serie een nieuwe versie van de mobiele router die een gigabit-verbinding via het mobiele netwerk biedt voor maximale downloadsnelheden tot 2 Gbps.

De Netgear Nighthawk M2 Mobile Router (MR2100) is een nieuwe versie van de draagbare router (MR1100) die we eerder testten.

De Nighthawk M2 Mobile Router biedt downloadsnelheden tot 2 gigabit per seconde via LTE-verbinding.

De nieuwe mobiele router is uitgerust met een 2,4-inch lcd-aanraakscherm om netwerk en instellingen te beheren, het datagebruik en de mobiele signaalsterkte te controleren.

De compacte MR2100 heeft een gigabit-ethernetpoort en twee usb-poorten (één type-a en één type-c) voor streaming en/of datadelen vanaf een extern apparaat, zoals een geheugenkaartje, usb-stick of externe usb-schijf.

De Nighthawk M2 maakt verbinding met maximaal 20 WiFi-apparaten. De router heeft een verwisselbare lithium-ionbatterij (5040 mAh) die volgens de fabrikant de hele dag meegaat. Dankzij de verbeterde Jumpboost-functie kun je andere apparaten opladen als hun batterij bijna leeg is

De Nighthawk M2 meet 105,5 x 105,5 x 20,35 mm en weegt 240 g (inclusief batterij).

De Netgear Nighthawk M2 Mobile Router heeft een adviesprijs van 429,99 euro en is beschikbaar in het derde kwartaal van 2019.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content