Nintendo met nieuw model Wii

In het najaar brengt Nintendo een nieuwe versie van de Wii spelconsole uit die gestroomlijnder is en gebundeld wordt met twee games.

In het najaar brengt Nintendo een nieuwe versie van de Wii spelconsole uit die gestroomlijnder is en gebundeld wordt met twee games. De nieuwe Wii ondersteunt wel geen Gamecubegames meer.


De nieuwe versie van de Wii heeft een licht aangepaste configuratie en is ontworpen om niet verticaal maar horizontaal geplaatst te worden. De nieuwe Wii zal geleverd worden met de spellen Wii Sports en Wii Party.


Wii Party kan je spelen met maximaal vier Wii-afstandsbedieningen tegelijk. Er zijn dertien verschillende spelstanden, waaronder de stand Thuisparty, waarin de actie voor het eerst ook buiten het tv-scherm plaatsvindt. De Wii-klassieker Wii Sports laat je vijf verschillende sporten spelen die met bewegingen van de Wii-afstandsbediening worden bestuurd.


De nieuwe Nintendo Wii-bundel bestaat uit een wit Wii-systeem met nieuwe configuratie, een Wii-afstandsbediening Plus, een Nunchuk en exemplaren van de spellen Wii Sports en Wii Party. De prijs van de bundel werd niet meegedeeld. Nintendo brengt trouwens in het najaar nog enkele andere Wii-bundels uit.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content