Nokia E7 smartphone medio april in de winkel

De Nokia E7 werd al vorig jaar aangekondigd en zal medio april bij ons verkrijgbaar zijn (eerder werd eind april aangekondigd, maar het is dus twee weken vroeger).

De Nokia E7 werd al vorig jaar aangekondigd en zal medio april bij ons verkrijgbaar zijn (eerder werd eind april aangekondigd, maar het is dus twee weken vroeger).

De Nokia E7 is een nieuw slidermodel smartphone met een volledig toetsenbord en een 4-inch AMOLED capacitive aanraakscherm (640 x 360 pixels). Het scherm is voorzien van Nokia’s ClearBlack-technologie die ook buitenshuis een goede beeldkwaliteit moet garanderen. Onder het scherm schuift een volledig Azerty-toetsenbord te voorschijn.

Naast zakelijke applicaties uit Nokia’s Ovi-winkel is de E7 ook uitgerust met Microsoft Exchange ActiveSync, zodat je in real-time en op een veilige manier toegang verkrijgt tot zakelijke e-mailinboxen en persoonlijke toepassingen. Je kunt tot maximaal tien e-mailadressen via hetzelfde scherm gebruiken. Office Communicator Mobile, ontwikkeld door Microsoft voor Nokia-smarthones, maakt het mogelijk om op de Nokia E7 gebruik te maken van presence- en zakelijke instant messaging-functionaliteit.

Ook gratis Ovi-kaarten en navigatie zijn van de partij. De nieuwe versie biedt zelfs informatie over metro’s, trams en treinen en geeft ook actuele verkeersinformatie en veiligheidswaarschuwingen. Deze smartphone heeft verder een 8 megapixel camera met dubbele led-flits en kan HD video opnemen (720p). Gegevens kun je bewaren op het ingebouwde flashgeheugen van 16 GB. Je kunt ook een usb-stick aan de smartphone koppelen. De E7 meet 124 x 62 x 13 mm en weegt 176 gram.

De Nokia E7 zal bij ons verkrijgbaar zijn in twee kleuren: dark grey en silver white. De adviesprijs bedraagt 599 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content