Nuance PDF Converter met spraakherkenning

Nuance lanceert een nieuwe versie van PDF Converter Professional die zowel PDF-bewerking als spraakherkenning en opslag in de cloud biedt.

Nuance lanceert een nieuwe versie van PDF Converter Professional die zowel PDF-bewerking als spraakherkenning en opslag in de cloud biedt.


Nuance PDF Converter Professional 8 is de nieuwe versie van het softwarepakket voor PDF-beheer en -bewerking. Inbegrepen is ook Nuance’s Dragon Dictation om gesproken notities aan een pdf-document toe te voegen. PDF Converter Professional 8 biedt ook verbeterde samenwerking met de nieuwe PDF Live-functie, waarmee verschillende gebruikers hetzelfde document tegelijkertijd kunnen aanpassen.


Gebruikers kunnen met de nieuwe versie PDF-documenten voortaan ook bewaren en openen in cloudservices, zoals PaperPort Anywhere, Dropbox of Evernote. Belangrijkste nieuwe mogelijkheden zijn onder meer PDF-conversie per pagina waarmee je pdf’s kan convereteren naar volledig aanpasbare documenten met alle opmaakfuncties van Microsoft Office-documenten; ondersteuning voor PDF/A, de standaard voor het digitaal bewaren van elektronische documenten die in veel sectoren wordt gehanteerd en betere formulieropmaak.


Nuance PDF Converter Professional 8 voor individuele gebruikers en kleine werkgroepen kost 99 euro. Den Enterprise-versie van Nuance PDF Converter 8 (zonder PDF Live en beschikbaar vanaf vijf licenties) kost 109,65 euro per licentie.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content