Ontspannen ontwaken

De nieuwste weklamp van Philips maakt gebruik van vooruitstrevende lichttechnologie waarmee een zonsopgang wordt gesimuleerd waardoor je op een natuurlijke manier wakker wordt.

De nieuwste weklamp van Philips maakt gebruik van vooruitstrevende lichttechnologie waarmee een zonsopgang wordt gesimuleerd waardoor je op een natuurlijke manier wakker wordt.

De Philips Wake-up Light HF3485 biedt een lichtintensiteit van 300 lux. De halogeenlamp is vervangbaar. Ze heeft opties zoals een instelbare duur van de zonsopgangsimulatie (20, 25, 30 of 40 minuten) voor de ingestelde wektijd, de mogelijkheid om twee wektijden te programmeren, zodat je de wekker niet steeds opnieuw hoeft te programmeren in de week en in het weekend, en een slimme zoemfunctie waarmee je op elke plek op het apparaat kunt drukken om nog even in te dommelen.

Het nieuwe Wake-up Light van Philips biedt ook gepersonaliseerde geluidsopties. Naast vier geprogrammeerde geluiden kan je extra geluiden uploaden via de usb-poort op de Wake-up Light. Op de website van Philips kun je een reeks geluiden downloaden die speciaal werden ontworpen om optimaal te ontwaken. Ze zijn onderverdeeld in vier categorieën: Wake up to Nature, Wake up to Serenity, Wake up in the City en Wake up with a Holiday feeling. Afhankelijk van je humeur kies je voor Afrikaanse savanneklanken, klotsende golven of het gezoem van een dynamische dag.

De geluiden kun je op een usb-geheugenstaaf zetten en die vervolgens in de aansluiting van de Wake-up Light plaatsen om je favoriete nummer te selecteren. Dat wordt vervolgens op de door jou ingestelde wektijd afgespeeld. Ook kun je mp3- en wma-bestanden vanaf een usb-stick beluisteren. De weklamp biedt daarnaast een geheugen voor drie FM-radiozenders.

De Philips Wake-up Light HF3485 zal vanaf september verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 129 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content