Oortjes voor draadloze Unified Communications

Jabra Evolve 75e oortjes © Jabra

Jabra introduceert de Evolve 75e draadloze oortjes die uitgerust zijn met Active Noise Cancellation-technologie en die geschikt zijn voor Unified Communications-toepassingen.

Jabra, fabrikant van professionele communicatie- en geluidsoplossingen, brengt met de Evolve 75e zijn eerste UC-gecertificeerde draadloze oordopjes op de markt. Ze ondersteunen Skype for Business en UC-toepassingen van onder meer Cisco en Avaya.

De oortjes die worden gedragen met een nekband gebruiken Bluetooth 4.2 voor de draadloze verbinding die een bereik biedt tot 30 meter met pc en tot 10 meter met smartphones.

De headset biedt meerdere aanpasopties, gels en EarWings voor draagcomfort. De magnetische oordopjes klikken eenvoudig in elkaar wanneer je ze niet gebruikt en activeren automatisch de sluimermodus.

De Evolve 75e oortjes zijn uitgeruste met Jabra’s nieuwe 3-microfoontechnologie en Active Noise Cancellation-technologie die 27dB onderdrukking levert in een kantooromgeving. De headset heeft een in de microfoonbehuizing geïntegreerd in-gespreklampje.

Vijf toetsen zijn beschikbaar voor snelle bediening van oproepen en muziek, met inbegrip van een smart-toets voor directe toegang tot Siri, Google Now, Cortana en Bixby en een trilfunctie in de nekband voor geruisloze meldingen.

De Jabra Evolve 75e draadloze oortjes hebben een adviesprijs van 239 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content