Op dit docking station sluit je zeven apparaten aan

Sitecom CN-340 USB 3.0 Docking Station © Sitecom

Sitecom brengt een docking station op de markt waarmee je op een vrije USB 3.0-poort tot zeven apparaten kan aansluiten.

Het Sitecom CN-340 UBS 3.0 Docking Station is uitgerust met één USB 3.0-poort om het Docking Station op een Ultrabook of notebook aan te sluiten. Het beschikt over zeven aansluitmogelijkheden.

Op de twee USB 3.0-poorten kan je onder meer USB-opslagapparaten aansluiten, zoals externe harde schijven of USB-sticks. USB 3.0 biedt overdrachtssnelheden tot 5 Gbps en is compatibel met USB-standaarden 2.0 en ouder. Ook kan je er draadloze toetsenborden en andere randapparaten op aansluiten of er je mobiele telefoon of tablet mee opladen.

Met de gigabit-netwerkpoort kan je bekabeld internet aansluiten voor snelheden tot 1000 Mbps. Het USB 3.0 Docking Station is verder uitgerust met een HDMI- en een VGA-poort om beeldschermen, tv’s of beamers op aan te sluiten. Op de audio-uitgang van het Docking Station kan je een hoofdtelefoon of luidsprekers aansluiten en op de audio-ingang een microfoon.

Het Sitecom CN-340 USB 3.0 Docking Station heeft een adviesprijs van 119,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content