Oplossing om tv-signaal te streamen

Met de Slingbox producten van het Indase bedrijf Sling Media kun je op elke gewenste locatie je favoriete televisieprogramma’s en sportevenementen bekijken.

Met de Slingbox producten van het Indiase bedrijf Sling Media kun je op elke gewenste locatie je favoriete televisieprogramma’s en sportevenementen bekijken.

De Slingbox maakt van elke met het internet verbonden pc, mac, laptop of smartphone een televisiescherm waardoor je zo goed als overal naar programma’s en films kan kijken. De Slingbox bestaat in twee versies: de Slingbox Solo en de Slingbox Pro. Beide versies dien je te installeren bij je belangrijkste televisiebron. De Slingbox pikt het signaal ervan op, transformeert het en streamt het vervolgens via internet. Films en programma’s die op je kabeltelevisie, satelliettelevisie, dvd-speler of videorecorder worden afgespeeld, kan je vanaf elke gewenste locatie bekijken. Met de Slingbox Solo krijg je toegang tot één apparaat, terwijl je de Slingbox PRO in combinatie met meerdere apparaten kan gebruiken. Naast de Slingbox en een internetverbinding dien je ook nog een programmaatje op het ontvangstapparaat te installeren. De software biedt ondersteuning voor de meest gangbare besturingssystemen en mobiele toestellen, aldus Sling Media. Naast de Slingbox biedt Sling Media aanvullende producten om de functionaliteit van de Slingbox uit te breiden. De SlingCatcher is een oplossing voor televisies op locaties waar geen kabel- of satellietverbinding is, zoals bijvoorbeeld een vakantiehuisje. De SlingLink Turbo is een apparaat dat gebruik maakt van het elektriciteitsnet binnen woningen om het Ethernet-signaal van een router over te dragen naar de locatie waar de Slingbox is geïnstalleerd. De Slingbox Solo kost 199,99 euro en de Slingbox PRO heeft een adviesprijs van 299,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content