Opslagruimte tablets of smartphones draadloos uitbreiden

Met de Wireless Plus-harde schijven van opslagspecialist Seagate kan je de capaciteit van je tablet of smartphone draadloos uitbreiden. Deze draadloze schijven zijn geïntegreerd met cloudopslagdiensten zoals Dropbox of Google Drive.

Seagate’s Wireless Plus harde schijven zijn verkrijgbaar met een capaciteit van 500 GB, 1 TB of 2 TB. De gegevens die je op deze draadloze drives bewaart, kun je automatisch synchroniseren met clouddiensten zoals Dropbox of Google Drive.


De bedoeling is om de beperkte opslagruimte op tablets of smartphones draadloos uit te breiden. Deze schijven creëren hun eigen wifi-netwerk, maar hebben ook een snelle usb 3.0-poort om grotere bestanden vlot erop te kunnen kopiëren. Je hebt in elk geval geen aparte router of access point nodig om je mobiele apparaat met de drives te verbinden. Een usb-kabel en compacte usb-lader worden overigens standaard meegeleverd.


De Seagate Wireless Plus-harde schijven werken met mobiele apparaten van alle merken: Google Android, Apple iOS (iPad/iPhone), Amazon Kindle Fire, Microsoft Windows 8 en Windows RT. Je hebt toegang tot je documenten op de Seagate Wireless Plus-opslagapparaten via de mobiele Seagate Media-app voor Apple iOS, Android, Kindle Fire HD en Windows 8-tablets.


De informatie die je op deze Seagate-drives bewaart, kun je streamen naar Apple AirPlay, DLNA of Samsung Smart TV’s en blu-ray-spelers. De schijven hebben een interne batterij die het ongeveer tien uur uithoudt wanneer ze volledig is opgeladen.


De drives zijn afgewerkt in stevig aluminium, wegen 256 gram en meten 89 x 127 x 21 mm. Ze zijn verkrijgbaar in een versie van 2 TB voor een adviesprijs van 209,99 euro en 1 TB voor een adviesprijs van 169,99 euro. Voor de 500 GB-versie betaal je 139,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content