Optimale vrijheid bij presentaties

Met de nieuwe presenters van Logitech met draadloze functionaliteit is het gemakkelijker om het contact met je publiek te behouden tijdens presentaties.

Met de nieuwe presenters van Logitech met draadloze functionaliteit is het gemakkelijker om het contact met je publiek te behouden tijdens presentaties.

De Logitech Professional Presenter R800 en de Wireless Presenter R400 hebben naast de draadloze functionaliteit een ingebouwde laser pointer en intuïtieve bedieningsknoppen voor het geven van een slideshow. Na gebruik kan de ontvanger in de presenter worden opgeborgen.De Logitech Professional Presenter R800 heeft ook een eenvoudig in te stellen timer die de presentator onzichtbaar op de hoogte houdt van de resterende tijd door een korte trilling op het moment dat er nog vijf, twee en nul minuten resteren. De timer is ook zichtbaar op het ingebouwde lcd-schermpje dat groot genoeg is om de resterende tijd in een oogopslag waar te nemen. Op het moment dat de presentatietijd is verstreken, begint de timer met optellen van nul naar zestig minuten. Op deze manier kan de presentator nauwkeurig zien hoe ver de presentatietijd is overschreden.Draadloze verbinding is mogelijk tot een afstand van ongeveer dertig meter van de ontvanger volgens Logitech. Een ontvangstindicator geeft weer wat de bewegingsvrijheid is. De groene laser pointer werkt ook in combinatie met flat panel schermen en blijft goed zichtbaar in helder verlichte ruimtes.De Logitech Wireless Presenter R400 is speciaal ontworpen voor presentaties in kleinere ruimtes. Hij heeft een rode laser pointer die volgens Logitech goed zichtbaar is op uiteenlopende achtergronden. De presenter kan tot op een afstand van ongeveer 15 meter van de ontvanger gebruikt worden.De Logitech Professional Presenter R800 heeft een adviesprijs van 79 euro, terwijl de adviesprijs van de Logitech Wireless Presenter R400 49 euro bedraagt.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content