Opvallend vormgegeven Bluetooth luidspreker van Sharp

De Sharp GX-BT7 is een Bluetooth luidspreker in een futuristisch ogend design die ook NFC connectiviteit ondersteunt.

Sharp levert de nieuwe Bluetooth luidspreker met NFC tags die met je smartphone of tablet dient aan te raken om een draadloze verbinding te maken. De tags kan je tot 10 meter bij de speaker vandaan plaatsen.


De Sharp GX-BT7 is geoptimaliseerd voor Android-toestellen door opname van het Android Open Accessory-protocol. Hierdoor herkent de speaker de telefoon als media-apparaat en niet enkel als opslagapparaat. Dit betekent dat de speaker het digitale PCM-signaal van telefoons of tablets kan gebruiken dat een hogere geluidskwaliteit biedt dan gecomprimeerde geluidsbestanden als MP3 en WMA.


De speaker ondersteunt ook alle iPhones, iPads en iPods via Apples iAP-protocol, met terugspeeloptie en oplaadmogelijkheid, via een USB-verbinding.


Aan de twee uiteinden van de cilindervormige GX-BT7 bevinden zich de subwoofers van 8 cm doorsnede. Als de speaker wordt ingeschakeld, schuiven de subwoofers enkele centimeters naar buiten onder begeleiding van een futuristisch klinkend geluid. Als de GX-BT7 muziek afspeelt, licht de blauwe LED-verlichting synchroon met de beats van de muziek op.


De Bluetooth speaker van Sharp is ook beschikbaar in een variant zonder USB-aansluiting en met rode LED-verlichting: de GX-BT3. De Sharp GX-BT7 en GX-BT3 Bluetooth luidsprekers hebben een adviesprijs van respectievelijk 169 euro en 149 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content