Oude computer upgraden met SSD

Transcend biedt een oplossing om oude computersystemen te upgraden door de traditionele 2,5-inch 44-pin PATA harde schijf te vervangen door een 2,5-inch SSD.

Transcend biedt een oplossing om oude computersystemen te upgraden door de traditionele 2,5-inch 44-pin PATA harde schijf te vervangen door een 2,5-inch SSD.


De PSD320 2,5-inch parallel ATA (PATA/IDE) SSD van Transcend maakt het mogelijk een systeem te upgraden naar de betere prestaties en grotere betrouwbaarheid van solid state drive-technologie. SSD’s bevatten geen bewegende onderdelen en hebben een lager stroomverbruik in vergelijking met standaard draaiende harde schijven. Ook booten ze het besturingssysteem sneller.


De Transcend PSD320 SSD levert een aaneengesloten leessnelheid van 104 MB/s en een aangesloten schrijfsnelheid van 93 MB/s, aldus de fabrikant. De SSD biedt volledige ondersteuning voor PATA, Ultra DMA-modi 0-6, PIO modes 0-4 en multi-word DMA-modi 0-2 om flexibele installatie te bieden voor oudere apparatuur gebouwd rond de 2,5-inch PATA-standaard opslag.


De PSD320 geeft aan de hand van SMART de gezondheidstoestand van de SSD weer en geeft aan indien actie nodig is. De PSD320 beschikt over een ingebouwde ECC (Error Correction Code) voor een nauwkeurige overdracht van gegevens, evenals een ingebouwde wear leveling-technologie die een stabiele levensduur op lange termijn garandeert. De Advanced Power Shield-technologie voorkomt het verlies van gegevens in geval van een plotselinge stroomuitval.


De Transcend PSD320 2.5″ PATA SSD is beschikbaar in de capaciteiten 32 GB, 64 GB en 128 GB voor respectievelijk 60,25 euro, 88,90 euro en 176,90 euro. Transcend biedt een 3-jarige garantie.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content