Papieren documenten snel omzetten naar pdf-bestanden

In de ScanSnap-serie, brengt PFU, een dochteronderneming van Fujitsu, een nieuwe documentscanner op de markt met ondersteuning voor Android en iOS toestellen.

In de ScanSnap-serie, brengt PFU, een dochteronderneming van Fujitsu, een nieuwe documentscanner op de markt met ondersteuning voor Android en iOS toestellen.


De Fujitsu ScanSnap iX500 is bedoeld voor bedrijven die hun grote stroom papieren documenten willen digitaliseren. Met een druk op de knop kan je met de nieuwe ScanSnap documenten omzetten naar pdf-bestanden. De nieuwe ScanSnap-software maakt het mogelijk applicaties van derde partijen direct te integreren in het ‘Quick Menu’ en daar de bestemming van het document te selecteren met een enkele klik of aanraking.


De ScanSnap iX500 biedt USB 3.0-ondersteuning voor snelle dataoverdracht naar pc of Mac. De ‘one-button’-bediening maakt dat gebruikers papieren documenten snel kunnen delen met de personen die ze nodig hebben. Ook kunnen ze hun smartphones en tablets met de scanner verbinden via de in de ScanSnap iX500 ingebouwde WiFi-interface. Papieren documenten zijn zo ook op mobiele Android- en iOS-toestellen beschikbaar als pdf- of jpg-bestand.


De ScanSnap iX500 kan papieren documenten digitaliseren met een scansnelheid van 25 A4-pagina’s per minuut. De scanner legt het apparaat beide zijden tegelijkertijd vast. Een nieuw papiermechanisme zorgt voor een probleemloze omgang met een grote diversiteit aan documenttypes, van business card tot A3-papier.


De scanner beschikt over functies als het intelligent afsnijden van afbeeldingen, automatische rotatie van documenten die scheef zijn ingevoerd en een automatische aanmaak van pdf-zoekwoorden om documenten snel te doorzoeken. De nieuwe ScanSnap iX500 ondersteunt Scan-to-Cloud voor diverse populaire diensten, zoals Evernote, Dropbox, Google Docs, Salesforce en SugarSync.


De Fujitsu ScanSnap iX500 is verkrijgbaar bij geautoriseerde PFU-dealers vanaf 7 januari 2013 voor 499 euro. Er is ook een Deluxe-editie die 549 euro kost (prijzen exclusief btw). De ScanSnap Connect Application is gratis te downloaden in Google Play en iTunes.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content