Philips Soundbar biedt ‘Surround Sound on Demand’

Philips kondigt een innovatieve soundbar aan in het Fidelio-gamma waarvan je elementen kan loskoppelen om een 5.1-kanaals surround sound-omgeving te creëren.

De Philips Fidelio SoundBar Speaker HTL9100 is in de standaard configuratie een 2.1 luidsprekersysteem dat geschikt is voor het geluid bij tv-programma’s. Maar het systeem biedt ook ‘Surround Sound on Demand’. Je kan immers aan de beide uiteinden van de Fidelio SoundBar Speaker twee elementen loskoppelen en los opstellen om te genieten van 5.1-kanaals surround sound-geluid bij speelfilms en games. Het systeem is volledig draadloos en wordt geleverd met een draadloze subwoofer.


De Fidelio SoundBar Speaker maakt gebruik van slimme surround- en equalizertechnologie om geluidssignalen te analyseren. Een oriëntatiesensor zorgt voor best afgestemde geluid op iedere locatie. De DoubleBASS-technologie van Philips zorgt voor een vollere, diepere weergave van lage tonen. De SoundBar Speaker HTL9100 heeft ook ingebouwde Bluetooth om muziekbestanden af te spelen vanaf een smartphone of tablet. Het luidsprekersysteem heeft twee HDMI-poorten om apparatuur op aan te sluiten.


De Philips Fidelio SoundBar Speaker HTL9100 heeft een adviesprijs van 799,99 euro en is medio april verkrijgbaar.


Bron: www.diskidee.be


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content