Philips Ultra HD tv met Android OS

Tv-fabrikant TP Vision kondigt een Philips Ultra HD televisie aan met geïntegreerd Google Android “Jelly Bean”-besturingssysteem. Via de Google Play Store kun je op deze tv alle Google tv-inhoud, games, applicaties en diensten gebruiken.

TP Vision fabriceert tv’s die het verkoopt onder de Philips-merknaam. De nieuwe Philips 9800 (65PUS9809) is een Ultra HD tv met een schermdiagonaal van 65 inch en geïntegreerd Android OS 4.2.2 met volledige toegang tot de Google Play app- en multimedia-winkel. De Philips 65PUS9809 is trouwens gecertificeerd door Google.


De Philips 9800 kan tv-beelden met lagere resolutie opwaarderen tot Ultra HD resolutie (3.840 x 2.160 pixels). Het contrast wordt verhoogd door snufjes zoals “micro dimming premium” en “bright pro”. Het eerste snufje past de led-achtergrondverlichting constant aan naargelang de getoonde beelden, die op 144 verschillende plaatsen worden geanalyseerd.


“Bright pro” versterkt de achtergrondverlichting van heldere beelden, waardoor zowel het zwart- als witniveau sterk verbeterd worden. Dit snufje zorgt ervoor dat ook in een verlichte kamer het contrast optimaal wordt weergegeven.


De Philips 9800 wordt geleverd met een aparte subwoofer die de weergave van lage tonen verbetert. De tv heeft ook Ambilight aan zijn vier zijden, waarmee de achterkant van de wand waartegen de tv wordt opgesteld kan worden verlicht.


De Philips 65PUS9809 komt in het derde kwartaal van 2014 in de winkel. De prijs is nog niet bekend.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content