Piepkleine HD bewakingscamera van Axis

Axis kondigt de M2014-E Network Camera aan die niet groter is dan een lipstick en dat maakt hem tot de kleinste zogenaamde bullet-style netwerkcamera op de markt.

De Axis M2014-E Network Camera bestaat uit een hoofdeenheid en een aparte camera-eenheid die 3,2 x 7,6 cm meet. De nieuwe bewakingscamera van Axis is geschikt voor flexibele installaties in kleine- tot middelgrote systemen van 1 tot 16 camera’s. De netwerkcamera biedt HDTV 720p beeldkwaliteit bij volledige framerate.

De M2014-E bewakingscamera levert meerdere, individueel configureerbare videostreams in H.264 compressie en optimaliseert daarbij de bandbreedte en opslagruimte zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit. De camera ondersteunt ook Motion JPEG.


De M2014-E ondersteunt video motion-detectie, heeft een sabotage-alarm en is voorzien van een I/O-poort voor het aansluiten van apparaten, zoals sensoren en een extern relais om alarmen of toegangscontrole te activeren. De camera-eenheid is beschermd tegen stof en zware regenval. De M2014-E ondersteunt het Corridor Format van Axis, waardoor hij een verticaal gezichtsveld kan leveren.


De Axis M2014-E Network Camera is verkrijgbaar in het tweede kwartaal van 2013 voor een adviesprijs van 329 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content