Pioneer 3D Blu-ray-speler met WiFi direct

De nieuwe Pioneer BDP-160 3D Blu-ray-speler ondersteunt Wi-Fi Direct waardoor het mogelijk is muziek- en videobestanden rechtstreeks van een smartphone of tablet naar een tv te streamen.

De Pioneer BDP-160 speelt naast Blu-ray discs ook dvd, cd en sacd discs afspelen. Je kan de Blu-ray-speler bedraad of draadloos aan je thuisnetwerk koppelen. De BDP-160 ondersteunt ook DLNA.


Met WiFi Direct kan je content van een smartphone, tablet of laptop naar je tv streamen. De BDP-160 ondersteunt ook YouTube’s “Send to TV”-functie waarmee je YouTube-filmpjes op een groot scherm kan bekijken.


De Pioneer BDP-160 ondersteunt meerdere bestandsindelingen, zoals 3GP, FLV, MPEG, AVI en WMV. Ook FLAC-audiobestanden, WMA, mp3, MKV en DivX + HD worden ondersteund. De Blu-ray-speler heeft vooraan en achteraan een USB-poort voor het aansluiten van een USB-geheugenstaafje of externe harde schijf.


Pioneer biedt ook gratis apps om de BDP-160 te bedienen via een smartphone of tablet. De nieuwe iControlAV2013-app van Pioneer is geschikt voor iPhone, iPad en iPod touch en vind je in de App Store. De gratis app voor Android kan je downloaden via Google Play.


De Pioneer BDP-160 3D Blu-ray-speler is te koop in zilver of zwart vanaf juli 2013 voor een adviesprijs van 199 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content