Pioneer lanceert serie draadloze luidsprekers

Pioneer breidt het gamma luidsprekers uit met drie modellen die je draadloos kan koppelen met een computer of ander apparaat dat bluetooth ondersteunt om muziek te streamen.

Pioneer breidt het gamma luidsprekers uit met drie modellen die je draadloos kan koppelen met een computer of ander apparaat dat bluetooth ondersteunt om muziek te streamen.


De nieuwe serie Bluetooth luidsprekers van Pioneer bestaat uit de volgende modelllen: Pioneer XW-BTS5, XW-BTS3 en XW-BTS1. De compacte luidsprekers kan je draadloos koppelen aan nagenoeg elk apparaat met Bluetooth en zo muziek streamen. Bovendien zijn ze uitgerust met een 3.5 mm aux-ingang zodat je ook op die manier muziekbestanden kan afspelen die op een extern toestel staan.


Het Pioneer XW-BTS5 model bestaat uit twee in houten behuizingen ingebouwde luidsprekers. Ze zijn uitgerust met 25 mm ‘soft dome’-tweeters met een Neodymium-magneet en 10 cm woofers. Deze luidsprekers leveren een totaal uitgangsvermogen van 50 watten zijn in het zwart en het wit verkrijgbaar.


De Pioneer XW-BTS3 en XW-BTS1 zijn compacte modellen in een afgeronde behuizing. De XW-BTS3 is uitgerust met een ingebouwd dockingstation voor een iPod/iPhone en is gemaakt van hout. Dit model heeft dubbele 7,5 cm luidsprekers en levert in totaal 30 watt. Deze luidspreker is uitgerust met een video-uitgang en komt met een afstandsbediening. Dit model is eveneens verkrijgbaar in het zwart en het wit.


De Pioneer XW-BTS1 is het kleinste model in de reeks. Het is uitgerust met twee 5 cm luidsprekers. Deze luidspreker heeft drukknoppen aan de bovenkant. Een dockingstation behoort niet tot de uitrusting. Ook hier heb je de keuze tussen een zwarte en witte uivoering.


De Pioneer XW-BTS1 en XW-BTS3 hebben een adviesprijs van respectievelijk 89 euro en 139 euro en zijn beschikbaar vanaf januari 2013. De Pioneer XW-BTS5 zal vanaf april 2013 te koop zijn. De adviesprijs van dit model werd nog niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content