Pocketcamcorder met draaibare lens

Met de nieuwe Full-HD camcorder met draaibare lens van Samsung kun je vanuit alle hoeken filmen.

Met de nieuwe Full-HD camcorder met draaibare lens van Samsung kun je vanuit alle hoeken filmen.

De Samsung HMX-E10 is een pocketformaat Full-HD videocamera die is uitgerust met een 1/3,2-inch CMOS-sensor. De camcorder kan video’s opnemen in Full-HD 1920 x 1080 resolutie (30bps/H.264) en foto’s maken in een resolutie van 8 megapixel.

Met de 270 graden draaibare lens kan je ook jezelf filmen. De achterzijde van de HMX-E10 is uitgerust met een 2,7-inch aanraakgevoelig lcd-scherm. Bij het opnemen van een video wordt het scherm in tweeën gesplitst. In het bovenste gedeelte zie je de live videostream en in het onderste gedeelte de touchscreen functieknoppen voor opnemen, stoppen en afspelen. Door het scherm tijdens het afspelen horizontaal te kantelen kun je de video direct in breedbeeld over de gehele breedte van het lcd-scherm bekijken.

De HMX-E10 heeft ingebouwde en uitschuifbare usb-aansluiting waarmee je de camcorder rechtstreeks aansluit op een computer om video’s en foto’s op te slaan en te delen. De batterij wordt dan ook opgeladen. Samsung’s Intelli-Studio-software op de HMX-E10 maakt het mogelijk video te bewerken en af te spelen op elke computer. De camcorder heeft ook verschillende Smart Filters voor lens- en kleureffecten.

De Samsung HMX-E10 camcorder is vanaf september beschikbaar in de kleuren zwart, wit en oranje voor een adviesprijs van 199 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content