Powerline adapters in mini-formaat

De nieuwe D-Link Powerline adapter heeft een zeer compact ontwerp en biedt een snelheid tot 200 Mbps.

De nieuwe D-Link Powerline adapter heeft een zeer compact ontwerp en biedt een snelheid tot 200 Mbps.


Met een afmeting van slechts 68 (H) x 42 (B) mm blokkeert de nieuwe D-Link PowerLine AV Mini-adapter andere stekkers niet als je hem in een stopcontact steekt om te netwerken via het elektriciteistnet. De adapter is geschikt voor plekken in huis waar het draadloze signaal te zwak is, zoals een kelder of een zolder. Met de Powerline adapter van D-Link kan je datasnelheden bereiken tot 200 Mbps, wat ze geschikt maakt voor breedbandtoepassingen, zoals mediabestanden streamen, VoIP-gesprekken voeren en online gamen.


De PowerLine AV Mini Adapter (DHP-310AV) is bedoeld voor gebruikers die hun bestaande Powerline-netwerk willen uitbreiden. Er is ook een PowerLine AV Mini Starter Kit (DHP-311AV), die bestaat uit twee adapters en is bedoeld voor wie een netwerk wil opzetten. De adapters hebben een knop om data te versleutelen en bieden 128-bits AES-encryptie om het netwerk te beschermen. Met de D-Link Green energiebesparende technologie worden de Powerline producten in slaapstand gezet als er geen activiteit is voor een bepaalde periode.


De D-Link Powerline AV Mini adapter (DHP-310AV) heeft een adviesprijs van 49,95 euro. De adviesprijs van de D-Link PowerLine AV Mini Starter Kit (DHP-311AV) bedraagt 89,95 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content