Professionele geluidsopnames maken met iPad, iPhone, PC en Mac

iRig Mic HD © iRig

De iRig Mic HD van het Italiaanse technologiebedrijf IK Multimedia is een usb-microfoon die je rechtstreeks verbindt met iOS-apparaten, pc’s en Mac’s om professionele geluidsopnames te maken.

De iRig Mic HD van IK Multimedia heeft een usb-poort en wordt geleverd met 1,5 meter lange usb- en Apple Lightning connector-kabels. Een kabel voor de oudere 30-pin Apple connector is apart verkrijgbaar. Met deze digitale condensor-microfoon maak je hoogwaardige 24-bit opnames met een “sampling rate” van 44,1 of 48 kHz.

De microfoon heeft een stevige zilveren of zwarte metalen behuizing en een ergonomische vormgeving waardoor je hem urenlang kunt vasthouden. Je kunt de iRig Mic HD met behulp van de meegeleverde clip ook op een standaard microfoonhouder bevestigen.

De microfoon wordt geleverd met iRig Recorder, VocalLive en AmpliTube om onder iOS, Mac en PC audio- en muziekopnames te maken.

De iRig Mic HD kost 99 euro en kun je online kopen bij IK Multimedia of in de Apple Store. De zilveren versie is uitsluitend te koop bij Apple.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content