Professionele mixconsole voor dj’s

Hercules kondigt een nieuwe draagbare mixconsole voor dj’s aan in een stevige metalen behuizing.

Hercules kondigt een nieuwe draagbare mixconsole voor dj’s aan in een stevige metalen behuizing.

De Hercules Console 4-Mx is met zijn afmetingen van 40 x 25 cm erg draagbaar, maar heeft wel een behuizing in metaal die tegen een stootje kan. De mixconsole is uitgerust met twee grote jogwielen met elk een aanraaksensor. De jogwielen hebben een diameter van 12 cm en zijn 1,9 cm hoog. Dat zijn dezelfde afmetingen als bij een dj-console met cd-spelers.

Een sensor op de bovenkant detecteert het gewicht van je handen met een drukgevoeligheid van minder dan 1 mm. Zo kun je heel erg precies “scratchen”. Het jogwiel kan bovendien niet alleen bediend worden via de bovenkant, maar ook via de buitenring.

De DJ Console 4-Mx heeft 89 bedieningselementen in tweedecksmodus en meer dan 150 bedieningselementen in vierdecksmodus. De bedieningselementen zijn makkelijk en snel te vinden omdat de console is opgedeeld in 3 kleurzones. De console wordt geleverd met de VirtualDJ 7 LE 4-Mx-software van Atomix Productions., maar ze is ook compatibel met alle MIDI-software. Je kunt er ook bestaande analoge apparatuur op aansluiten.

De Hercules DJ Console 4-Mx is leverbaar vanaf 22 november 2010 voor een adviesprijs van 449 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content