Programma voor dataschoonmaak

Het Duitse bedrijf Uniserv biedt met DQ Batch Suite een programma om databasegegevens automatisch te verifiëren en op te schonen.

Het Duitse bedrijf Uniserv biedt met DQ Batch Suite een programma om databasegegevens automatisch te verifiëren en op te schonen.

De Uniserv DQ Batch Suite fungeert als een ‘alles-in-één’ systeem voor het volledig verifiëren en opschonen van data. De tool kan bijvoorbeeld worden gebruikt bij het migreren van oude gegevens naar nieuwe systemen, of om data te laten voldoen aan wet- en regelgeving.DQ Batch Suit ondersteunt verschillende dataformaten, zoals CSV, dBase en Excel, en databases, zoals SQL Server, DB2 en Oracle. Ook wordt ODBC ondersteund, zodat ook andere databases kunnen worden bewerkt.Er zijn uitgebreide functies voor het opschonen van namen en adressen en voor onder meer financiële, order- en verkoopgegevens, en functies voor adresanalyse en formattering, postcodevalidatie, detecteren van duplicaten, dataverbetering en dataconsolidatie.De DQ Batch Suite is verkrijgbaar in verschillende versies. Er is een werkstationversie voor het opschonen van kleine hoeveelheden data op de werkplek, maar ook een Enterprise Server-versie voor omvangrijke, bedrijfsbrede projecten voor het opschonen van zeer grote hoeveelheden data. In de bijbehorende rapportagemodule kunnen naar eigen inzicht rapporten worden aangemaakt op basis van de resultaten van de dataschoonmaak.De clientsoftware werkt uitsluitend onder Windows; de server onder Windows, Linux of Unix.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content