Programmeerbare stroomstekker

De Verisure SmartPlug is een programmeerbare stroomstekker waarmee je lichten en elektronica op afstand programmeert en bedient met je tablet of smartphone.

Elke SmartPlug van domotica-specialist Verisure kan je afzonderlijk aan- en uitzetten met de Verisure app, die beschikbaar is voor Apple iOS, Google Android en Microsoft Windows Phone.


De SmartPlug integreert naadloos in een bestaand Verisure domitica- of alarm-systeem. Heb je nog geen Verisure-systeem, dan kun je de SmartPlug Box kopen met daarin twee SmartPlugs en een compact VBox Mini controlesysteem dat je aansluit op je WiFi-router.


Download de app en je kunt apparaten vanop elke locatie in- of uitschakelen. Je kunt de SmartPlug ook programmeren. Er zijn twee opties. Het apparaat dat in de stekker steekt, bijvoorbeeld een lamp, gaat aan of uit op een vooraf bepaald tijdstip. Of het apparaat gaat uit en aan bij respectievelijk zonsopkomst en -ondergang.


Heb je een Verisure-alarmsysteem dan kun je ook instellen dat bijvoorbeeld de verlichting aangaat als je je woning binnenkomt en het alarmsysteem uitschakelt.


De Verisure SmartPlug kost 39 euro. De prijs van de Verisure SmartPlug Box is nog niet bekend. Je kunt apparaten met een maximaal verbruik van 2.300 watt op de SmartPlug aansluiten.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content