Projecteren met led-lasertechnologie

De Acer K520 projector heeft een lichtbron op basis van led-lasertechnologie en toont daardoor beelden met een beter kleurenspectrum en hogere helderheid.

De Acer K520 projector heeft een lichtbron op basis van led-lasertechnologie en toont daardoor beelden met een beter kleurenspectrum en hogere helderheid. Bovendien zou de gebruikte technologie de lamp een langere levensduur geven.


De nieuwe beamer van Acer heeft een behuizing in witte glanslak met zilveren accenten en met afgeronde hoeken. De Acer K520 is zowel te gebruiken op kantoor als thuis. In vergelijking met beamers die zijn uitgerust met een kwiklamp zou de hybride led-lasertechnologie een groter kleurenbereik en betere helderheid bieden. En volgens Acer zou led-technologie ook de levensduur van de lamp verlengen tot 20.000 uur. De lamp moet ook niet opwarmen, zodat je de projector meteen kan gebruiken.


De Acer K520 projector biedt een DynamicBlack contrastverhouding van 100.000:1 en een helderheid van 2000 lumen. De beamer ondersteunt een native resolutie van 1024 x 768 pixels (XGA). 3D-weergave met deze projector is ook mogelijk met een 3D-bril (niet meegeleverd). De K520 heeft aan de achterkant aansluitingen voor VGA, Composite Video, Composite Video/Audio voor analoge signalen en een HDMI-poort.


Om energie te besparen is de K520 uitgerust met Acer EcoProjection. Zo biedt onder meer de ExtremeECO-modus beheer van de lampintensiteit en kan je met Acer ePower Management energiebesparende instellingen op maat kiezen. Acer deelde niet mee wat de prijs is van de Acer K520 of wanneer de led-laserprojector precies beschikbaar zal zijn.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content