QNAP desktop-NAS voor twee harde schijven

QNAP Systems introduceert een NAS voor twee harde schijven die je ook als mediahub in je thuisnetwerk kan gebruiken.

De QNAP TS-212P Turbo NAS is geschikt voor twee 3,5-inch SATA I/II harde schijven. De NAS wordt aangestuurd door een Marvell 6282 1,6 GHz CPU en 512 MB DDR3 RAM.


De TS-212P NAS heeft op de voorzijde één USB 2.0-poort, terwijl op de achterzijde twee USB 3.0-poorten zijn geïntegreerd. De NAS heeft ook een Gigabit RJ-45 Ethernet-poort. De TS-212 meet 165,5 (H) x 85 (B) x 218,4 (D) mm.


Met het QNAP QTS 4.0 besturingssysteem kan je data organiseren en back-uppen op een centrale locatie. Tevens kan je bestanden op computers, tablets en mobiele apparatuur synchroniseren en delen over verschillende groepen.


Met Photo Station, Music Station en Video Station kan je foto-, muziek- en videocollecties archiveren, beheren en delen. De NAS ondersteunt DLNA en Apple’s AirPlay. Je kan de mogelijkheden van de TS-212P uitbreiden door apps uit het App Center te installeren.


De QNAP TS-212P Turbo NAS is al verkrijgbaar. De adviesprijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van 189 euro (zonder harde schijven).


Bron: www.diskidee.be

Partner Content