QNAP NAS in geluidloos ontwerp

QNAP introduceert de Turbo NAS HS-210 die een ventilatorloos ontwerp heeft zodat het systeem geschikt is voor gebruik in de woonkamer voor multimedia-entertainment.

De nieuwe Turbo NAS van QNAP steekt in een compacte aluminium behuizing van geborsteld metaal en is geschikt voor twee harde schijven. De HS-210 heeft geen ventilator voor het afvoeren van hitte, maar een innovatief thermisch ontwerp voor een stille werking.


De QNAP HS-210 is ook milieuvriendelijk dankzij de energiebesparende functies waaronder de standby-modi van de harde schijven en de energiebeheeropties. De NAS is uitgerust met een 1,6 GHz CPU, 512 MB DDR3 RAM, twee USB 3.0-aansluitingen, twee USB 2.0-aansluitingen en één Gigabit LAN-poort.


De QNAP Turbo NAS HS-210 maakt gebruik van het QTS 4.1 besturingssysteem. De geluidloze NAS is geschikt als mediahub voor de woonkamer. Met Photo Station, Music Station en Video Station kan je al je foto-, muziek- en videobestanden archiveren, beheren en delen. De NAS ondersteunt DLNA en Apple’s AirPlay. Via het App Center van QNAP kan je de toepasingen van de HS-210 nog uitbreiden.


De QNAP Turbo NAS HS-210 is al beschikbaar. De adviesprijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van 259 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content