Robotstofzuiger met app-bediening

iRobot Roomba e5 © iRobot

De Roomba e5 is een nieuwe robotstofzuiger van iRobot, fabrikant van huishoudrobots. De stofzuiger biedt wifi-connectie zodat je via de iRobot HOME-app stofzuigbeurten kan inplannen.

De Amerikaanse iRobot Corporation maakt al sinds 1990 huishoudrobots en introduceerde zijn eerste stofzuigrobot al in 2002. De nieuwe Roomba e5 robotstofzuiger is volgens de fabrikant veel krachtiger dan vorige modellen.

Met de Power-Lifting Suction biedt de Roomba e5 vijf keer meer zuigkracht in vergelijking met het Roomba 600 Series AeroVac-systeem.

De Roomba e5 maakt gebruik van een drie stappen-reinigingssysteem met dubbele rubberen borstels die geschikt zijn voor diverse vloeren, terwijl een draaiende zijborstel vuil aan randen en in hoeken wegveegt.

Intelligente sensoren nemen meer dan zestig beslissingen per seconde om slim door het huis te navigeren en onder en langs de meubels te kuisen.

Dirt Detect-sensoren waarschuwen de stofzuiger om extra vuile delen op de vloer nog grondiger te reinigen.

Na het stofzuigen gaat de Roomba e5 terug naar zijn docking station om op te laden. De stofzuiger heeft ook een afwasbare opvangbak.

De Roomba e5 is uitgerust met wifi en via de iRobot HOME-app kan je stofzuigbeurten inplannen.

De iRobot Roomba e5 is verkrijgbaar vanaf 26 september voor een adviesprijs van 499 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content