Robuust Bluetooth-speakertje van Bose

Bose SoundLink Micro Bluetooth Speaker © Bose

Bose lanceert een piepkleine draadloze speaker met een groot geluid. De SoudLink Micro is robuust en waterdicht, zodat je hem overal kunt meenemen.

De nieuwe SoundLink Micro Bluetooth-luidspreker van Bose is slechts 9,83 cm breed en diep en 3,48 cm hoog en weegt maar 290 gram. Toch produceert deze piepkleine draadloze speaker volgens Bose “een voor zijn formaat ongeëvenaard geluid”. Wij hebben het zelf niet gehoord, dus we schrijven maar op wat in het persbericht staat …

Hoewel de behuizing in de palm van je hand past, zijn de bassen volgens de fabrikant toch erg diep, dit dankzij de op maat gemaakte transducer en piepkleine dubbelpassieve radiatorconussen.

Ook is de Micro robuust en waterdicht (IPX7-waterdichtheidsscore). De speaker is vanuit de kern waterwerend gebouwd en getest op onderdompeling in sop, gechloreerd water en zeewater. Ook is de Micro bestand tegen extreme zomerhitte en bittere winterkou.

De zachte siliconen bekleding beschermt de kleine speaker tegen krassen, deuken, stoten, stof, vuil en zand. De duurzame band aan de achterzijde gebruik je om de luidspreker eenvoudig aan een tas, rugzak, fietsstuur of koeltas vast te maken.

De oplaadbare lithium-ion-accu gaat tot zes uur mee.

De SoundLink Micro speaker heeft een ingebouwde microfoon en kan dus ook gebruikt worden als handenvrije telefoon. Bij gebruik van de Bose Connect-app kun je de Micro synchroniseren met andere SoundLink-speakers voor Stereo Mode (linker-/rechterkanaal) of Party Mode (voor gelijktijdig afspelen van muziek in verschillende ruimtes).

De nieuwe Bose SoundLink Micro heeft een adviesprijs van 119,95 euro. Hij is leverbaar in zwart, midnight blue en helder oranje.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content