Robuuste harde schijf voor multimediabestanden

LaCie brengt met de LaCinema Rugged een draagbare harde schijf op de markt waarmee je multimediabestanden kan afspelen op elk beeldscherm.

LaCie brengt met de LaCinema Rugged een draagbare harde schijf op de markt waarmee je multimediabestanden kan afspelen op elk beeldscherm.

De LaCinema Rugged werd ontworpen door Neil Poulton. Hij stak de draagbare harde schijf in een behuizing van krasvast aluminium dat hij combineerde met rubberen randen. Aan de binnenkant is de multimediaoplossing voorzien van nog meer schokabsorberend materiaal. De LaCinema Rugged heeft een USB 2.0-aansluiting waarmee je multimediabestanden kan opladen en uitwisselen met pc en Mac. Als de bestanden op de draagbare harde schijf staan, kun je ze bekijken op elk beeldscherm via een HDMI- of standaardaansluiting. Met de HDMI-aansluiting kun je het beeld opschalen tot 1080i, zodat je kan genieten van foto’s en video’s in HD-resolutie. Je bedient de grafische menu’s vanop afstand. De LaCinema Rugged kun je ook gebruiken als externe harde schijf en ze kan tot 700 films, 125.000 muziekinummers en 500.000 foto’s opslaan. Het apparaat is geschikt voor de audioformaten MP3, WMA, AC3, Ogg Vorbis en AAC; de videoformaten MPEG-1, MPEG-2 (AVI, VOB, IFO, ISO) en MPEG-4 (AVI, XviD) en de fotoformaten JPEG (tot 8 megapixel), GIF, PNG en BMP. De LaCinema Rugged is beschikbaar in drie uitvoeringen. Met een harde schijf van 250 GB kost ze 179,90 euro, met 320 GB opslagcapaciteit 199,90 euro en met 500 GB opslagcapaciteit 279,90 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content