Router voor vlot home entertainmentplezier

Het nieuwe topmodel in de Linksys serie draadloze dual-band routers van Cisco haalt in de 5 GHz band een snelheid tot 450 Mbps.

Het nieuwe topmodel in de Linksys serie draadloze dual-band routers van Cisco haalt in de 5 GHz band een snelheid tot 450 Mbps.

De Linksys E4200 Maximum Performance Dual-Band Wireless-N Router is uitgerust met zes antennes. De router is ontwikkeld om de beste prestaties te leveren bij home theater entertainmenttoepassingen. Volgens Cisco haalt de dual-band router een maximum snelheid van 300 Mbps in de 2,4 GHz band en tot 450 Mbps in de 5,0 GHz band.

De Linksys E4200 router beschikt over vier gigabit poorten en een usb-aansluiting voor het aansluiten van een extern opslagapparaat. Bovendien kan de router dienst doen als een UPnP Media server voor het opslaan, delen en streamen van video, muziek en games naar andere toestellen in huis.

De nieuwe Linksys router biedt ook de mogelijkheid om een printer draadloos te delen over de usb-poort. De E4200 is uitgerust met de Cisco Connect software voor eenvoudige setup en beheer van de router. Wanneer de Linksys E4200 Maximum Performance Dual-Band Wireless-N Router hier te koop zal zijn is nog niet bekend. In de Verenigde Staten bedraagt de adviesprijs $ 179,99.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content