Ruimtebesparend hifi-systeem van Pioneer

Pioneer kondigt een ruimtebesparende stereoset bestaande uit een stereo-ontvanger, cd-speler en boekenrekluidsprekers.

De Pioneer SX-P01 stereo-ontvanger is een compact toestel met een vermogen van 2 x 75 watt. De receiver is uitgerust met twee digitale ingangen (optisch/coaxiaal), twee vergulde analoge ingangen en vergulde luidsprekeraansluitingen, een subwoofer pre-outaansluiting, een hoofdtelefoonuitgang en een FM-radio met RDS. De Source Direct Mode garandeert volgens Pioneer een zo zuiver mogelijk geluid doordat ze alle niet-gebruikte kanalen afsluit. De SX-P01 ontvanger meet 285 (B) x 287 (D) x 88 mm (H).


De Pioneer PD-P01 cd-speler heeft een ingebouwde 192 kHz/32-bit D/A-omzetter en grote EI-core transformer voor een waarheidsgetrouwe geluidsweergave. Hij is uitgerust met vergulde coaxiale digitale en analoge uitgangen. Vooraan heeft de PD-P01 een usb-uitgang voor het aansluiten van een muziekspeler, smartphone of tablet. De nieuwe cd-speler ondersteunt de meest gangbare muziekbestandsindelingen (mp3, wma en wav). De afmetingen bedragen 285 (B) x 257 (D) x 88 mm (H).


Met de glanzend zwarte S-P01 2-weg bassreflex boekenrekluidsprekers is deze hifi-set compleet. De luidpsrekers zijn uitgerust met een wooferkegel van 12 cm in glasvezel en 25mm soft dome tweeter. Ze meten 156 (B) x 258 (D) x 266 mm (H). Pioneer levert een afstandsbediening bij deze compacte audioset.


De Pioneer P1 Pure Compact componentenset is vanaf midden maart verkrijgbaar in het zwart (X-P01-K) of zilver (X-P01-S) voor een adviesprijs van 649 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content