Ruimtelijk geluid met Teufel soundbar

Teufel introduceert de Cinebar 21, een soundbar die dankzij de Dolby Virtual Speaker-functie een surround sound-ervaring biedt.

Teufel introduceert de Cinebar 21, een soundbar die dankzij de Dolby Virtual Speaker-functie een surround sound-ervaring biedt.


Een soundbar is een mogelijk alternatief wanneer je een betere audiokwaliteit verlangt dan de luidsprekers in je flat-tv bieden. Teufel biedt nu met de Cinebar 21 Set ook een dergelijke luidsprekeroplossing. Teufels soundbar is minder dan 1 meter breed (91,85 cm) en 12 centimeter hoog.


De Cinebar 21 is uitgerust met zes speakers: twee 25 mm dome tweeters en vier 75 mm midrange drivers. Daarnaast is er de subwoofer met 165 mm woofer die de diepe tonen verzorgt. De subwoofer is 31 cm hoog en 24 cm breed. Naast de versterker voor de hoge en middentonen bevat de subwoofer ook twee digitale ingangen en een analoge audio-ingang.


Het bereik van de Cinebar 21 loopt van 45 tot 20.000 Hz en het maximale volume bedraagt 105 dB. Teufels Cinebar 21 soundbar is uitgerust met functies voor optimale prestaties, zoals LipSync, Dolby Digital en dts. De Dolby Virtual Speaker-functie zorgt voor een audio-ervaring vergelijkbaar met een 5.1 surround soundsysteem. Met de meegeleverde afstandsbediening kan je de audiobron, het volume en het basniveau kiezen. De soundbar heeft op de voorkant ook een scherm dat informatie toont over alle functies.


De Teufel Cinebar 21 soundbarset is verkrijgbaar in het zwart. Naast een los voetstuk heeft de soundbar ook een ingebouwde wandbeugel voor montage aan de muur. De set is te bestellen op de Teufel website en kost 499,99 euro, exclusief 29,99 euro verzendkosten.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content