Ruisvrij luisteren naar muziek

De nieuwe in-ear hoofdtelefoon van Pioneer heeft een functie om omgevingsgeluiden met 90 % te reduceren.

De nieuwe in-ear hoofdtelefoon van Pioneer heeft een functie om omgevingsgeluiden met 90 % te reduceren. Bovendien biedt de batterij van de hoofdtelefoon een autonomie tot 120 uur.

De Pioneer SE-NC31C hoofdtelefoon kan je zowel met als zonder de ruisonderdrukkende functie gebruiken. Met de functie ingeschakeld kan de hoofdtelefoon tot 90 percent van de omgevingsruis buiten houden, wat op lawaaierige plaatsen, zoals treinen en vliegtuigen, meer luisterplezier biedt.

De SE-NC31C is een compacte hoofdtelefoon met een oorstuk dat ontworpen is voor een goede pasvorm. Je hebt de keuze uit drie verschillende maten eartips (S/M/L) om je oren perfect af te sluiten. De drivers van 14,2 mm bieden een breed frequentiebereik (5-16.000 Hz) en garanderen volgens Pioneer een uitstekende helderheid en een krachtige bas.

De mini-stereostekker is verguld en de OFC-draad verzilverd, wat zorgt voor een beter elektrisch contact en betere audiotransmissie. Het snoer is 1,4 m lang en een snoerclip reduceert de druk van het snoer op de oren. Dankzij het energiebesparende ontwerp kun je de hoofdtelefoon tot 120 uur onafgebroken gebruiken.

Pioneer levert de SE-NC31C oortjes met een opbergzakje, een plugadapter voor tijdens de vlucht en een AAA-alkalinebatterij. De Pioneer SE-NC31C hoofdtelefoon is vanaf februari 2011 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 119 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content