Samsung Galaxy Tab4-tablets in 3 modellen verkrijgbaar

De Galaxy Tab4 is de vierde generatie van Samsungs Android-tablets voor consumenten. Ze zijn verkrijgbaar met schermen van 7-, 8- en 10-inch die geoptimaliseerd zijn voor het bekijken van video’s en het spelen van games.

De Samsung Galaxy Tab4 serie Android-tablets, die begin april werd aangekondigd, verschijnt in de komende weken in onze winkels. Het 10.1-inch model weegt 487 g en is nu al verkrijgbaar voor een adviesprijs van 349 euro voor het WiFi-model en 469 euro voor het 4G-model.


Het 7-inch model, dat 276 g weegt, volgt in mei voor een adviesprijs van 199 euro (alleen WiFi). In juni is het dan de beurt aan het 8-inch model van 320 g, dat 269 euro kost voor de WiFi-versie en 389 euro voor de 4G-versie.


De Galaxy Tab4 tablets hebben een 1,2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400 SoC met 1,5 GB werkgeheugen. Ze draaien Android 4.4.2 ‘KitkKat’ met daarbovenop Samsungs eigen TouchWiz UX interface en eigen Samsung apps zoals Smart Remote, Multi-Windows, Group Play, All Share Play, S Translator en S Voice.


De drie modellen hebben een wxga tft-scherm met brede kijkhoek en een resolutie van 1280 x 800 pixels en afhankelijk van het model en de prijs 8, 16 of 32 GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met behulp van een microsd-geheugenkaartje.


Op de voorkant zit een 1,3-megapixel webcam, terwijl op de achterkant een 3-megapixel autofocuscamera aanwezig is. Een led-flash ontbreekt evenwel. Je kunt deze tablets in wit of zwart verkrijgen.


Via Group Play kun je muziek, documenten en games met vrienden in echte tijd delen en spelen. Via Samsung Link kun je multimedia-inhoud delen met en spelen op andere slimme apparaten in huis, zoals Samsung-televisies.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content